banner1


04. juni 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

TEAM Staudt 2012

    

Op og nedture i Team Staudt.

Teamet tog af sted til 2 DM, med ankomst til Ørnedalsbanen fredag d 25/5 til teknisk kontrol af teamets Renault Clio 2 super 2000, samt opsætning af Teamets rammer. Bilen godkendtes, Rune Staudt/Teamet ventede nu på at prøve af den ”nye Ørnedalsbane”, hvor klubben ihærdigt arbejder på at holde støv fra underlaget i en højde der gør det muligt for de hurtige Rallycross kører, at hjembringe hurtige omgangstider til deres interne klasser man er repræsenteret i.

Træning.

Endelig blev det lørdag morgen, og Teamet var klar til træning, hvor det nye set up skulle prøves af, der konstateres hurtigt over radioen med Rune – ”Den kører som den skal”, måske noget mere mønster i dækkene, idet banen var noget fugtigt. teamet undlod dog dette, idet vejrguderne sendte varme hilsner i form af høj solskin.

Teamets stabile ”medarbejdere” nød nu en kop kaffe eller 2 - med velsmurte rundstykker og pålæg, her er der dog ikke tale om ”medarbejder” i stedet Birgit Staudt, der rykker hver gang!

Tidtagning.

Der rulles stille og roligt ud på de 3 omgange der skal køres, i at imødekomme foranliggende ikke er for tæt på en selv, Clioen bliver straks herefter bedt om at flytte sig, det lykkes for Rune og Clioen bringe sig generelt af alle klasser som samlet 2. I egen klasse Super 2000 generelt 2.

Indledende Heat.

En meget koncentreret Driver, ligger ud med heat sejr, der i ”opturen” melder over radioen, så er jeg i gang – vand temperatur 90 grader/kører som det skal. 2 Ind heat køres der igen stærkt, hvor bl.a. Morten Snack i sin Volvo 242 i de skarpe sving drifter ud med bagenden og åbningen til Rune er muligt, dette benyttes, hvor begge kører slutter over målstregen, med brugbare tider til en indikation i hvilken mulig finale man kommer med i, samt evt. startspor. 3 Indl heat, køres der for en tid, der muligt kan bringe Rune i pole position, i heat med røde/gule Volvo 242, samt sidste års danmarksmester Rasmus Nielsen, alle tre viste ”tydeligt” at hjembringe så hurtigt en tid, de hver især med deres racer kunne præstere.

A – Finalen i hus.

Rune er 2 hurtigst i klassen, hvor Rasmus Nielsen (Honda Civic) har pole position, vælger startspor 3, der er i midten af banen, Rune tager yderbanen startspor 5, herefter Allan Jørgensen i sin (Opel Corsa), der i øvrigt ligger etter i NEZ Cup, vælger startspor 1. Det grønne lys gives – 8 Super 2000 biler brøler, for at få deres placeringer, Runes clio står stille, grebet findes dog, men den sene afgang betyder Rune trækker ind mod midten for sin placering op til første sving, fokusset er nu på asfaltsvinget. Dennis Christensen også i Renualt Clio 2 er også med i denne kamp, der resulterer i at deres forhjul rører hinanden, der udløser” crashstart”, alt virker til at gå i stå, nedturen er en realitet, ingen gennemført finale, og en racer med skader,
Teamet takker deres hjælpere i bilens klargøring til Open By Night i Brønderslev Torsdag d 31/5 – 2012, der netop er gennemført, i samarbejde med Nordjyske Bank og Vognmand Kurt Larsen, hvor hovedpræmien for denne aften var en ny BMV 320 D, kvit og frit i en uge – Gæt hvad vægten på Racer m/driver (Kurt Landgrebe – filial leder i Brønderslev afd.).  2. præmie. Rødvin. 3. præmie. Sportstaske.

Næste gang teamet er at se, er på Nisseringen Søndag d 17/6 ved Næstved.