banner1


24. august 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

TEAM Staudt

    

                                                Rune Staudt – Back in Business.

En meget forventningsfuld Rune Staudt, tog sig af 3 pladsen i dette DM, der blev afviklet på Nysum Banen 20/21-August

Lørdag var tidsplanen at der skulle trænes over 2 omgange, samt tidtagning som afslutning på dagen, første træning var kun et spørgsmål om at teamet, fik kørt gearkassen i drifts temperatur, idet der var taget nye tiltag/rep, tak til Motorsportsshop v/Bruno Hansen.

2 Træning fik driveren besked fra hans Coach (Esben Staudt/Flemming D Olsen), at c2 eren skal gøre som Rune vil den skal, Runes tilbagemelding er kort, hvor han spørges. – Hvad er status! Den kører som den skal!

Denne konklusion viser sig at holde stik til tidtagningen, Rune sætter 2 hurtigste tid i sin klasse. Teamet er næsten klar til søndagens udfordringer, Rune vil have launch control sat op i omdr, denne opgave blev løst af Alternative Engineering,(Tak Claus).

Rune kører sig i A- Finalen i første række, i start spor 3, Rune kommer godt af sted og ligger sig bag Ulrik linnemann, ind i første sving, hvor grebet på bagenden skrider ud, vi mister en placering, får dog tracktion på dækkene igen, Rune søger ind bag toeren, Jacob schnoor, han følges i resten af finalen, mon ikke de 2 drenge skal søge et job inden for bjærgnings verden, idet de begge har forståelsen i at man holder linen stram.

Dette DM var også gældende til optagelser til TV 2 Sport, der med stor sandsynlighed vil indebære optagelser af Rune, følg tekst tv for dette.

Rune modtog flot sin præmie, og med stor forventning til næste DM der afvikles på Ørnedalsbanen Sæby - Søndag d 4/9 2011.

Til vores Venner – Sponsorer - Fans – Bekendte – Publikum, et stort tak for jeres opbakning man møder jer med ” Hvor er det godt kørt” ” Et blink med øjet” o.s.v.

Motorsports Hilsen

Team Staudt Presse.