banner1


01. juni 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

TEAM Staudt

 

                                              Pressemeddelelse fra Team Staudt.

Team Staudt arbejder stadig på højtryk, efter div. skader i sidste DM 2 på Løvelbanen, næste - DM 3 Nisseringen 2. Pinsedag.

Teamet glæder sig til og gense Nisseringen, en bane Rune Staudt på mange måder har fået ind kroppen på den hårde måde(debut sæson 2009- skade på hjulophæng efter kys med autoværn), men også på den gode, idet  sidste gang han kørte på denne bane (2010) resulterede i 2 plads i A-finale.

Rune citerer: Jeg er tryg ved denne bane, der kræver man er på hele tiden!!, men også at der er så gode muligheder for at bilerne fra start/mållinjen, kan placere sig efter hvem der fik startet bedst, og imødekomme fordelinger af placeringer i resten af heatet.

Teamet kan på dagen fremvise, storebror Citroen C2 super 16oo, der netop på nuværende udbydes til salg på www.Rallycross-info.dkCitroën C2 Super 1600 DEC


Citroën C2 Super 1600 Rallycross

alle er velkommen til og kigge forbi, evt. spørgsmål besvares af ejeren - Jens Erik - Havdrup Maskinforretning.

Havdrup Maskinforretning holder også auktion på dagen!  Citroen Saxo 16v, der er bygget til Rallycross og tidligere kørt af Esben Staudt, Bilen har kørt 2 DM ( i 2009), siden stået på stald,


Bilen kan besigtiges fra om morgenen og evt. spørgsmål til Esben Staudt, 

Fra kl. 12.00 er Jens Erik at finde i Teamet, hvor mindste prisen på Saxo'en bliver nedfældet på et stykke papir som efterfølgende lægges i kuvert der sættes fast på Jens Eriks Citroen C2 Super 1600.

Der opsættes en postkasse hvor interesserede kan give bud på bilen, den højestbydende, (over mindsteprisen i den lukkede kuvert), bliver ny ejer af Rallycross bilen !  Efter sidste finale og præmie overrækkelse, åbnes postkassen med bud på bilen og kuverten med mindsteprisen og spændingen udløses når bud og mindstepris offentliggøres.

Motorsports Hilsen.

Team Staudt Presse.