banner1


25. august 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

TEAM Staudt

    

Suveræn vinder af DM5 i Rallycross!

 

Team Staudt tog forrige weekend af sted til 5. Afdeling af rallycross som fandt sted på Nysumbanen ved Hobro. 

Bilen var klar og det samme var Rune Staudt ”Jeg glæder mig rigtig meget til at køre på Nysumbanen igen. Det er første gang i år, vi skal køre på den så jeg glæder mig rigtig meget til at tage revanche for 4. Dm.” fortæller Rune Staudt.

 Lørdag startede med 2 gange træning, som forløb udmærket, hvor fokus var på bremsepunkterne/bremsetrykket.

Dernæst var det tidtagning der resulterede i 3. hurtigst tid, generelt af alle deltagende klasser, hvilket rakte til sidste heat i 1 indl. heat sammen med Dennis D. Christensen (Renault Clio) og Rasmus Nielsen (Honda Civic). Rune ligger nr. 2 efter første sving efter Rasmus Nielsen som vælger at tage alternativ sporet på første omgang. På anden omgang fortæller teamchef over radioen ”Alternativ!”. Rune kommer foran Rasmus og kører hurtigste tid af alle.

 Rune Staudt udtaler: ”Super dejlig følelse at have når man er hurtigst af alle. Det giver mig bare mere blod på tanden til at køre endnu hurtigere, fordi jeg ved der er mere tilbage i bilen.”

 Om søndagen skulle 2 heat, 3 heat og finalerne køres.

 2. heat forløb perfekt. Rune var i heat med Morten Schnack som kører i en volvo med mange hestekræfter som selvfølgelig tog starten, men da Rune tager alternativ sporet smutter Rune foran og kører hurtigste tid igen.

 3. heat skulle sådan set bruges til at finpudse starten, og hvordan man hurtigst kommer gennem alternativ sporet, men da starten sad i skabet, og adrenalinen pumper derudaf så blev der kørt race for alle penge, og Rune vandt igen heatet og kørte hurtigste tid af alle, 1 sekund hurtigere end hvad han har gjort før.

 ”Dagen i dag har gået helt efter planen. Bilen og mig passer bare perfekt sammen og vi kører stærkt og konsekvent hele tiden, og at vi har pole til A-finalen allerede efter 2. heat er bare perfekt.” udtaler Rune Staudt.

 Tid til finalen – Rune får en kanon start og er etter efter første sving og vælger at tage alternativ sporet på første omgang og førte fra start til slut.

 ”Sådan! Endelig lykkedes det. Kanon dejlig følelse at vinde igen, og virkelig dejligt at give noget tilbage til mine trofaste sponsorer mekanikere, familie og venner fans som har hjulpet mig rigtig meget, det var dejligt endelig at kunne give mig noget tilbage.” udtaler Rune Staudt.

Team Staudt - Sponsorer 2012.

Autostarter.dk - Aros porte – Havdrup maskinforretning – RC køleteknik – LS byg – Nordjyske Bank – Nordjysk Autoophug – RSJ EL Teknik – Motorsportsshop.dk – CL Partyservice – Vognmand Kurt Larsen - Klip 4  

 Motorsportslige hilsner

Team Staudt.