banner1


15. juli 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Nyt fra MORTENSEN Rallycross


15.juli -11

DASU talenter i baltisk udfordring

 

Når årets NEZ-cup fløjtes i gang 23 juli i Litauen, er det med dobbelt dansk deltagelse.

Mortensen Rallycross og Skaaning Motorsport skal repræsentere de danske farver i de to første afdelinger af cuppen, som løber af stablen 23-24 juli og 30-31 juli i henholdsvis Litauen og Letland.

De to hold er en del af DASUs Talentudviklingsprogram for rallycrosskørere, som har til formål at udvikle og optimere unge talenter gennem køretræning, teknisk baggrundsviden, fysisk træning og idrætspsykologi.

På turen ledsages de blandt andet af rallycrosstræner Thomas Jacobsen, som er med som støtte og vejledning for de to unge kørere, som begge har gjort sig bemærket i det danske mesterskab sidste år med en sølvmedalje til Jonas Skaaning i gruppe N klassen og en 5. plads til Søren Mortensen i Super1600.

Begge håber nu på at kunne gøre sig gældende i det internationale felt i NEZ-cuppen, som udover de to baltiske afdelinger også tæller afdelinger i Norge og Danmark.

”Vi håber på og regner med at kunne gøre en god figur i den internationale konkurrence i cuppen, og målet er så absolut en samlet topplacering” udtaler Søren Mortensen under klargøring af bilen.  ”Vi mener at have en ganske konkurrencedygtig bil, og teamet er 100% klar på opgaven, der venter.”

Også Jonas Skaaning glæder sig til den nye udfordring : ”Vi har ikke ændret så meget på bilen efter et problemfrit pinseløb på Nisseringen. En gang frisk maling er det blevet til, men udover det ser det ud til at den nye Honda vi har lavet til denne sæson kører rigtigt fint, og kan blande sig helt i toppen i DM-kampen, så det bliver spændende at komme ud og prøve den af i den hårde konkurrence i NEZ.”

For Søren Mortensens vedkommende er de sidste detaljer på bilen ved at være på plads : ”Vi har netop kørt sidste test med bilen, og det lader til at vi har ramt det helt rigtige setup på vores nye undervogn efter en del justeringer og indkøring. Nu kører bilen helt som på skinner, og det bliver rigtig fedt at komme af sted og vise hvad vi kan.” Lyder det fra en spændt og forventningsfuld Søren Mortensen.