banner1


15. juni 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Nyt fra MORTENSEN Rallycross


15.juni-11

Problemfrit pinseløb for Mortensen Rallycross

 

Mortensen Rallycross deltog 2. pinsedag i det traditionsrige Pinseløb på Nisseringen ved Næstved, som var vært for 3. afdeling af årets kamp om DM titlen i rallycross.

 Teamet var på banen allerede søndag formiddag for at gøre klar til mandagens arrangement, hvor teamets sponsorer var inviteret til motorsportsdag, med fællesspisning i det dertil indrettede telt samt guidet rundvisning hele dagen ved Thomas Jacobsen, Landsbyens Auto.

 Søndag eftermiddag og aften gik med de sidste små detaljer på bilen, en problemfri teknisk kontrol, og fællesspisning for Sjællands Autosport i teltet.

 Mandag morgen startede tidligt med godt vejr, og vel overstået træning og tidstagning endte med 8. hurtigste tid i Super1600 klasssen, hvilket var godkendt, dagens stærke felt taget i betragtning.

 1. heatrunde forløb ganske uden problemer med 6. hurtigste tid i klassen og det efterfølgende service bød kun på rutinemæssig efterspænding og kontrol.

 I 2. heatrunde kostede en batalje med en konkurrent noget tid, men endte alligevel med 5. hurtigste tid i klassen. Ved det efterfølgende service kunne skaderne klares med lidt rød racertape, og snart var teamets røde Citroën Saxo Kit-Car atter klar til kamp.

 3. heatrunde forløb som de forrige ganske problemfrit, og tiden var 5. hurtigst i klassen.

Bilen blev endnu en gang gået efter og fundet klar til A-finalen, som bød på en startplacering som nummer 6.

 Efter en god start og taktisk fin kørsel endte finalen med en 5. plads. Dagens vinder blev den stærkt kørende Ulrik Linnemann, som p.t. ligger på en samlet 3. plads i kampen om EM.

 Den næste måneds tid skal nu bruges hjemme på værkstedet med en grundig gennemgang af bilen og et ændret set-up på undervognen, inden teamet drager mod Baltikum for at deltage i de to første afdelinger af NEZ-cuppen, som køres i henholdsvis Litauen og Letland i slutningen af Juli.

  

Mortensen RallyCross /

Michael Schnor