banner1


18. maj 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Nyt fra MORTENSEN Rallycross

18.maj 2011

Mortensen Rallycross i forsinket DM premiere

 

Efter et alvorligt motorhavari under forberedelserne til årets første afdeling af DM i rallycross, som kostede teamet deltagelsen i premieren på grund af forsinkelser i leveringen af nye dele, melder Mortensen Rallycross sig nu klar til kamp i anden afdeling af DM som køres Store Bededag på Løvelbanen ved Viborg. 

”Under træningen ugen op til første afdeling pådrog vores nyrenoverede motor sig en alvorlig skade, og på grund af problemer med levering af dele var vi desværre ikke til start i DM1”, udtaler Søren Mortensen.

Efter en lang sej kamp er motoren nu fit for fight igen.

”Vi var i Tyskland fredag aften og hente delene, så hele weekenden er gået med at få samlet og monteret motoren i raceren igen. Mandag blev bilen justeret færdig på rullefelt, og det hele virker som det skal. Vi glæder os til at komme i gang med sæsonen for alvor, og håber på at kunne levere en toppræstation” lyder det fra en glad og tilfreds Søren Mortensen efter den sidste finjustering af bilens motorstyring. 

Teamet vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores sponsorer, uden dem var det ikke muligt for os at deltage på dette niveau i dansk rallycross.

 En ekstraordinær tak skal lyde til Bjørn fra Slagelse Cylinderservice for det fine arbejde på motoren i sidste øjeblik, og til Thomas Jensen – TTJ Engineering for teknisk support og hurtig udrykning til den sidste justering af motoren.

 

 

Mortensen Rallycross /

Michael Schnor