Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2011

Ny EM Triumf for Ulrik Linnemann

Siden Ulrik tog en DM føring på Nysumbanen i sidste weekend, har rallycross-teamet bevæget sig 3000km. sydpå, til det nordlige Portugal. Endnu engang skulle det vise sig at nordjyden kunne være med i toppen af Europas fornemmeste rallycross mesterskab. Løbet i Portugal bød på en flot 2. Plads. ud af 18 andre europæiske topkører. Med heat placeringerne 6/2/1 i Super1600 klassen, var vi kvalificeret til A-finalen, og endda med en pole position ved starten. A-finalen var rigtig tæt og der blev virkelig kørt stærkt, kommer det fra Ulrik. Der kun blev overhalet af den norske EM favorit Andreas Bakkerud. Denne A-finale er den bedste jeg har kørt indtil dato – Montalegre-banen i Portugal er en meget hurtig bane, så det er 10’dele der splitter topplaceringerne på sådan en bane. Teamet og jeg var meget fokuserede på at skulle i A-finalen i dette løb, og sidst på dagen fandt jeg mig selv stående på præmiepodiet på 2. højeste plads foran ca. 10.000 rallycross fans fra hele Europa. Det var en kanon oplevelse, kommer det fra en glad Ulrik Linnemann.

For 2 uger siden hentede Ulrik og teamet en 4. Plads hjem til Danmark fra Lydden Hill banen i England med 13 EM point. Og med det fine resultat i Portugal inkasserer Team Linnemann 15 point til samlingen – dette bringer dem på en imponerende flot 2. Plads i det samlede klassement i Europamesterskabet i rallycross.

Næste weekend gælder det 3. Afdeling af mesterskabet, som skal køres i Frankrig.  Dette bliver en hård prøve for Team Linnemann, da der til denne afdeling er tilmeldt næsten 40 kører. Så der bliver hård kamp om placeringerne, siger Ulrik!

Ulrik slutter af med at informere om at, for dem der skulle være interesseret i at følge teamet på nært hold, kan man klikke sig ind på vores facebook fanside. Her kommer der live updates hver gang vi er på de Europæiske rallycross baner.