banner1


04. august 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2011

      
      

 
 

Linnemann Motorsport på vej til Belgien / Holland

 

 
Linnemann Motorsport på vej til Belgien / Holland

Vi er i skrivende stund på vej til at repræsentere Danmark i de næste 2 afdelinger af Europamesterskabet. Først gælder det Belgien d. 6-7 August og dernæst Holland d. 13-14 August. Banen i Belgien kender vi fra tidligere deltagelse i EM. Men banen i Holland er ukendt for os. Så det bliver spændende at se om vi kan hente en god placering.
For at opretholde de gode resultater er vi hele tiden på jagt efter at avancere og lave forbedringer til seup’et på Peugeoten. I sidste uge monterede vi derfor en ny gearkasse på raceren med en lidt lavere gearing. Derudover nåede vi også at montere nye og forbedrede bærearme i undervognen på bilen. Dette var nødvendigt efter en lidt uheldig A-finale på Ørnedalsbanen i den forgangne weekend. Hvor vi pludselig mistede det ene baghjul. Inden uheldet førte vi A-finalen, men måtte nøjes med en 6. plads. PT. Ligger vi på en dejlig 3. plads i DM.

Vi er desuden glade for at vi igen kan byde DANATEK i farsø velkommen som sponsor. DANATEK har før været en del af vores team, og vi er rigtig glade for at have genoptaget samarbejdet med Farsøfirmaet.

For dem der skulle være interesseret i at følge teamet på nært hold, kan man klikke sig ind på vores facebook fanside. Her kommer der live updates hver gang vi er på de Europæiske rallycross baner