Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2011

Team Linnemann i Østrig

I weekenden d. 3. og 4. september blev 8. afdeling af Europamesterskabet i rallycross afviklet på offroad banen ved PS racing center i Østrig. Ulrik og teamet var på pletten, og kæmpede til det sidste, for en topplacering. Det skulle vise sig at blive en hård, og konkurrencefyldt weekend. Endnu engang var det en ukendt bane for os, så det var vigtigt at alle kurver og sving blev indlært forholdsvis hurtigt under træningen, kommer det fra Ulrik. Heatplaceringerne blev 7/4/10 og dette rakte til startspor 2 i B-finalen. I B-finalen leverede Ulrik race på højt niveau, og vandt denne. Dermed havde teamet tilkæmpet sig en plads i A-finalen med startspor 6.

A-finalen blev en kort fornøjelse, da der desværre knækkede en styrestang midt i anden omgang.  Dermed blev det til en 6. plads og 11 EM point i et hård, og pointhungrende felt.

Man kan mærke at vi har indledt slutspurten i EM nu, siger Ulrik. Denne gang var alle kører meget tændte, og alle var klar til at give alt for at få del i pointene. Det kunne i den grad også ses i de afviklede løb. Der blev virkelig gået til stålet, kommer det fra Ulrik. Jeg har aldrig været med i så hårde heats som i Østrig. Der blev virkelig gået til den. Samtlige biler var mere eller mindre medtaget efter denne weekend.

10. afdeling af EM, løber af stablen i næste weekend i Polen. Banen i Polen kender vi fra sidste års EM, så her skal det helst lykkedes for os at placere os i den høje ende af tabellen, så vi kan holde fast i den nuværende 2. plads afslutter Ulrik.