banner1


19. september 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2011

  

2. plads ved årets sidste NEZ afdeling på Nysumbanen

Linnemann Motorsport deltog i den forgangne weekend d. 17 og 18. sep i fjerde, og sidste afdeling af NEZ Rallycross championship på Nysumbanen. NEZ er et af de eneste internationale Rallycross mesterskaber der lægger vejen forbi Danmark. Der var deltagelse fra blandt andet Norge, Sverige, Rusland, Litauen og Estland. På finaledagen (søndag) hang der et tykt skydække over nysumbanen, der sørgede for næsten uafbrudt regn, dagen igennem. Baneforholdene var selvfølgelig ikke optimale i sådan et vejr, så det var meget vanskeligt for kørerne at få det optimale ud af deres biler.  Ulrik Linnemanns heat placeringer var  ikke prangende,  og måtte tilmed udgå fra 3. Heat, da Peugeot raceren kom i kambolage med autoværnet. Dog var tiderne så gode at det rakte til et startspor 5 i A-finalen. I A-finalen fik Ulrik en god start, og kæmpede sig op til en 2. Plads, og 17 NEZ point.

Rallycross teamet kan nu begynde at forberede sig på årets sidste EM løb. Som løber af stablen d. 1. Og 2. Oktober i Tjekkiet. Ulrik og teamet er allerede sikret en sølvmedalje inden afrejse.

Selvom vi ikke kan nå at tage førstepladsen, skal vi ned og vise de Danske farver for sidste gang i år, og forhåbentlig høste nogle point, kommer det fra Ulrik