banner1


12. september 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2011

      
      

Ulrik Linnemann og hans team sikrer EM Sølvmedalje til Danmark.

 

Ulrik Linnemann fra Skivum kan efter weekendens niende afdeling af ERC (European Rallycross Championship) i Polen, allerede nu begynde at se frem til at kunne pryde sig med en imponerende sølvmedalje i super1600 klassen. I den tiende og sidste afdeling af mesterskabet kan nordjyden køre på frihjul, da hans nærmeste konkurrenter ikke kan høste point nok til at tage 2. Pladsen fra ham.

2. pladsen er overbevisende. Til trods for en dårlig placering, og hjemhentning af kun 7 point i den forgangne weekend, kunne det ikke flytte så meget negativt i regnskabet, at det kunne forhindre Ulrik i at lægge sig fast på sølvmedaljen. 

Ulrik og teamet var mildest talt rigtig uheldige i den forgangne weekend. i 1. Heat fik jeg en perfekt start, og lagde mig i front lige efter starten. Men en defekt på servopumpen gjorde at jeg måtte nøjes med en 6. Plads, kommer det fra Ulrik.

I 2. Heat blev jeg diskvalificeret på grund af en lidt tvivlsom dommerkendelse, der lød på ”for hård kørsel” 3. Heat vandt jeg, og var dermed kvalificeret til B-finalen. I B-finalen førte jeg stort, indtil en trækaksel knækkede – så det var ikke den bedste weekend for mig og mit team, lyder det videre fra den kommende EM sølv-vinder. Vi er rigtig glade for at vores målsætning indenfor top 5 i Europamesterskabet, bliver en realitet! Det er dejligt at noget man har kæmpet så hårdt for endelig lykkedes.  

Der er ingen tvivl om at teamets sammenhold og gåpåmod er skyld i at vi er endt i den høje ende af ranglisten, kommer det fra Ulrik. Mit team har under løbene haft 100 % styr på det mekaniske, så jeg selv har kunnet koncentrere mig om at få tingene til at fungere i førekabinen. Der skal lyde en stor tak til dem der har gjort det muligt!  

Nummer 1 på ranglisten bliver Nordmanden Andreas Bakkerud. 3. Pladsen bliver først afgjort ved den tiende og sidste afdeling af mesterskabet som løber af stablen d. 1. og 2. oktober. 

Næste weekend d. 17. og 18. september, kan man opleve Team Linnemann i aktion på Nysumbanen. Dette bliver sidste gang i år, at vi kører på Dansk grund, kommer det fra Ulrik. Denne weekend afholdes der NEZ-Rallycross championship (North European Zone) her vil der være flere store udenlandske rallycross teams repræsenteret, heriblandt norske Guttorm Lindefjell og Camilla Antonsen Racing. Så der vil uden tvivl være lagt op til spændingsfyldt race på offroadbanen i grusgraven tæt ved Hobro.

 Se mere på www.mnj.dk