Forum

Linnemann Motorsport Nysum

Linnemann til tops på hjemmebanen i Nysum.

I weekenden d. 20. og 21. August hentede Team Linnemann 20 point på hjemmebanen i Nysum. Når de nyvundne point lægges til i DM regnskabet. Kravler Ulrik Linnemann dermed op på en førsteplads i Danmarksmesterskabet.

Femte afdeling af DM i rallycross blev kørt på en solfyldt dag med masser af publikum, og spændingsfyldt race. Med heatplaceringerne 2/3/2 og med en af de hurtigste tider i Super1600 klassen var Ulrik kvalificeret til A-finalen, som blev kørt søndag eftermiddag. I A-finalen kunne Ulrik forholdsvis hurtigt lægge sig i spidsen. Og uden den store dramatik køre Peugeot raceren over målstregen til en 1. plads og 20 point foran Jacob Schnoor og Rune Staudt.

Efter A-finalen blev der kørt superfinale med de 2 bedste placeringer fra hver klasse. Superfinalen er i 2011 et nyt tiltag i forbindelsen med det TV dækkede DRCC (Danish rallycross championship) som sendes på TV2 sport. I denne superfinale blev det til en 2. plads for Linnemann Motorsport, bag Troels Daarbak i den noget kraftigere Volvo S40 2.0 Supernational.

Nysumbanen havde som sædvanligt sørget for at alt blev afviklet til punkt og prikke. Der skal lyde en stor tak til arrangørerne af løbet, kommer det fra Ulrik.

Team Linnemann kan nu begynde at forberede sig på den næste EM tour. Som løber af stablen i Østrig (3-4sep.) og Polen (10-11sep.) Teamet kan desværre ikke deltage i næste afdeling af Danmarksmesterskabet på grund af, at de på det givne tidspunkt befinder sig i Østrig. De 2 næste afdelinger i EM er meget vigtige for os, kommer det fra Ulrik. Det bliver her at vi skal forsvare vores 2. plads i det Samlede EM klassement. Og vise at vi fortsat kan opretholde de gode resultater. Det bliver spændende at følge Ulrik og teamet, og se om det lykkedes for dem at fastholde Danmark i toppen af Europæisk rallycross.