banner1


23. september 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2013

Bronze til Linnemann

Ulrik Linnemann og hans potente Peugeot 207 deltog d. 21. og 22. september i den sidste og afgørende runde af Europamesterskabet i Rallycross. Dette foregik på Estering i Tyskland.

Inden afrejse besatte nordjyden en fjerdeplads i det samlede klassement i SUPER1600 klassen. Og med udsigt til at kunne avancere til bronze eller sølv, var alt andet end en topplacering uinteressant. Dette forudså at han var i stand til at komme i en A-finale, og tilmed lægge sig i toppen af denne -Dette lykkedes for den nordjyske ”underdog”

Med placeringerne 2/3/8/2 i de indledende heats kunne Ulrik allerede her sætte 16 point ind på kontoen. Semifinalen bød på en sejr og endnu 6 point. I A-finalen havde Linnemann dermed pole position, og med hans nærmeste konkurrenter i samme finale, var der lagt op til race på højt plan. Ulrik formåede at besætte 3. Plads i A-finalen, og inkasserede 4 point herved. Nordjyden tog altså 26 point ved årets sidste afdeling af mesterskabet, og ender dermed på en samlet 3. Plads i FIA Europamesterskabet for rallycross.


Ulrik Linnemann på vej mod3.pladsen i EM Finalen og 3.pladsen i EM 2013               Foto Jørgen Ring-Andersen

 EM slutplaceringen i top 5 ser således ud:

Reinis NITISS (Letland)                                 227 point

Ildar RAKHMATULLIN (Rusland)                        187 point

Ulrik LINNEMANN (Danmark)                            185 point

Eric FAREN (Sverige)                                     184 point

Timur SHIGABOUTDINOV (Rusland)                    117 point

 

Linnemann er den eneste danske rallycross kører der har deltaget i alle 9 EM løb i 2013.  Han har været repræsenteret i 8 ud af 9 A-finaler, og har hentet top 3 placeringer 6 gange, i den forløbne sæson. Dette er udført for et yderst sparsomt budget, set i forhold til konkurrenterne, og deres fabriksteams.

Vi er meget stolte af at vi igen i år kan pryde os med en topplacering, i et hårdt felt af Europas bedste teams. Det blev en meget tæt og spændende afslutning i årets sidste afdeling af mesterskabet – og heldigvis var vi i stand til at kunne levere en topplacering, så vi kunne hente metal med hjem til Danmark, kommer det fra en tilfreds Ulrik Linnemann.

Det har igen i år været en udsøgt fornøjelse at være kører i et så velfungerende og ambitiøst team, siger Ulrik.  Alt har fungeret til punkt og prikke. Sammenholdet, og gåpåmodet er altafgørende i et lille privat motorsports-team som vores. Og når man ser tilbage på hvilke teams vi har været oppe imod – så er det helt urealistisk at forestille sig at vi med vores sparsomme budget har drevet det så vidt! Jeg er dybt taknemlig for at Teamet, Sponsorer, Familie, venner og fans har gjort det muligt.


E

Jeg håber inderligt at teamet og jeg kan få det økonomiske på plads til sæson 2014, afslutter Ulrik Linnemann.