banner1


16. september 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2013

Ulrik Linnemann tilbage på podiet.

Ulrik Linnemann og hans team var i weekenden på besøg i Østrig, nærmere betegnet PS RACING CENTER – GREINBACH. Nordjyden der lige nu kæmper om en topplacering i Europamesterskabet i Rallycross havde ryggen mod muren - da alt andet end en god placering var uinteressant, og ville umuliggøre at blande sig i toppen ved det afsluttende finale-løb i Tyskland som afvikles allerede næste weekend.

Ulrik lagde ud med en ikke prangende 5. Plads i et første heat. Men herefter bed han sig fast i toppen, og fik en sejr i andet heat. En 2. Plads i tredje heat, og en 2. Plads i fjerde heat. Herefter var han klar til semifinalen som blev vundet på overbevisende vis. A-finalen bød på en flot 2. Plads kun 0,7 sekund efter Reinis Nitišs (Letland)

Dermed inkasserede Ulrik og hans team 26 point i Østrig som gør at han lige nu besidder en 4. Plads i det samlede klassement.

Med kun 7 point op til 3. Pladsen og en bronze medalje. Kan Nordjyden med lidt held nå at få denne med hjem, når han allerede i næste weekend (d. 21 og 22. Sept.) skal køre den sidste afdeling af mesterskabet på Estering i Tyskland. For dem der skulle være interesseret i at følge teamet på nært hold, kan man klikke sig ind på deres facebook fanside. Her kommer der live updates fra finalen i Tyskland.


Foto Johnny Loix