Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

Linnemann fejrede sit 10års jubilæum, med en sejr.

I 2012 er det 10 år siden at Ulrik Linnemann første gang kørte på Nysumbanen.  Og netop på Nysumbanen blev der i weekenden afholdt NEZ-cup. Ulrik fejrede jubilæet med at køre en sikker sejr hjem i Super1600 klassen.

NEZ er betegnelsen for "North European Zone" og omfatter nationerne: Norge, Sverige, Finland, Island, Rusland, Estland, Letland, Litauen og Danmark. Der var derfor en bred vifte af udenlandske kører til stede på offroad banen nord for Hobro. Ulrik Linnemann var hurtigst i alle 3 indledende heats i super1600 klassen. Og vandt også den afsluttende A-finale, der sikrede ham og hans team 20 NEZ point. Nysumbanen og Motorsport Nordjylland havde som sædvanlig sørget for en perfekt afviklet weekend. Der skal lyde en stor tak til arrangørerne af løbet, kommer det fra Ulrik.

Ulrik og Teamet kan nu begynde at forberede sig på den næste EM tour. Som løber af stablen i Østrig (26-27. maj) og Ungarn (2-3. juni)

Teamet deltager ikke i næste afdeling af Danmarksmesterskabet på grund af, at de på det givne tidspunkt befinder sig i Østrig. På nuværende tidspunkt besidder Team Linnemann en samlet 4. Plads i Europamesterskabet. Det bliver spændende at følge Ulrik og teamet, og se om det lykkedes for dem at fastholde Danmark i toppen af Europæisk rallycross.