banner1


18. juni 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann DM Rallycross 2012

   
  

Ulrik Linnemann på hjemmevisit i DK.

Ulrik Linnemann havde i den forgangne weekend pause fra Europamesterskabet i Rallycross. Dette gav anledning til at tage på visit i tredje afdeling af det danske mesterskab. Denne afdeling blev afholdt på Nisseringen, af Næstved motorklub i søndags.

Den unge nordjyde fra Skivum var dagen igennem hurtigste mand på tværs af alle klasser. Han vandt de to første indledende heats – og var dermed kvalificeret til en poleposition i SUPER1600 A-finalen. I A-finalen satte han de danske DM- kører på plads ved at vinde med hele 11 sek. ned til nummer 2 - Klubkammeraten Michael Rolighed. Tredjepladsen blev besat af Jacob Schnoor.


Foto : Johnny Loix

Hvis man er interesseret i at se sammendrag fra weekendens afdeling af DM rallycross, sender TV2 sport en reportage fra nisseringen på fredag kl. 20.00

Ulrik og hans team er i fuld gang med at gøre sig klar til de næste vigtige EM løb. Og testede i forbindelse med DM3 et nyt setup på Peugeot raceren. Op til denne weekend havde vi blandt andet monteret et nyt differentiale i Peugeoten, kommer det fra Ulrik. Vi må konkludere at det har medført en betydelig forbedring på raceren. Vi har endelig kunnet skaffe midler til at få forbedringen gennemført. Og det har tilsyneladende givet bilen mere greb i banen, og dermed bedre ”handling” på det meget skiftende underlag vi kører på i Rallycross (grus/asfalt).

Norge og Sverige står næst for, i team Linnemanns program. Vi ser meget positivt på de kommende 2 weekenders race i Skandinavien. Og det er med oprejst selvtillid og motivation, at vi drager af sted på onsdag d. 20/6 2012. Vi er meget sultne efter at få samlet nogle vigtige EM point, så vi fortsat kan gøre os gældende i toppen af Europas fornemmeste rallycross mesterskab, kommer det fra Ulrik.

Lige nu besidder Ulrik og teamet en flot andenplads i FIA Europamesterskabet.