Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

Dansk sejr i Tysk rallycross mesterskab.

I den forgangne weekend var Danmark flot repræsenteret i den første afdeling af det tyske rallycross-mesterskab 2012. Der var i alt 5 danske kører bag startlyset på Estering-banen, der ligger lidt syd for Hamborg. Det bedste danske resultat stod Ulrik Linnemann for. Han vandt A-finalen i super1600 klassen i hans Peugeot 207 med god taktisk kørsel.
Bo Frederiksen var repræsenteret i A-finalen i supercar klassen, og besatte en flot  4. Plads.
I supernational klassen var det danske kører der besatte 3. Pladsen (Ole Bech) 4. Pladsen (Jacob Teil) Og 5. Pladsen (Thomas Mark).

De danske kører havde følgeskab af en busfuld danske fans, der havde taget turen til Tyskland for at følge dem. Og man må sige at de fik valuta for pengene, ved at se alle danske kører placere sig i top 5.

Foto Johnny Loix

Team Linnemann havde taget turen til Tyskland for dels at få de sidste tests gennemført inden det næste EM løb i Frankrig d. 28/29 april. Men også for at forberede sig på EM finalen i efteråret, som netop også skal køres på Estering-banen.
Det var en meget lærerig weekend, kommer det fra Ulrik. Han fortæller, at der i sæson 2012 er større konkurrence end nogensinde før i det præstigefyldte EM mesterskab. Og det er derfor at vi i år, gør en stor indsats for at forberede os så godt som overhovedet muligt på de kommende EM løb.
Vi er utrolig glade for at kunne hive en 1. Plads med hjem til Danmark, og der skal lyde en stor tak til de danskere der tog turen til Estering for at heppe på de 5 danske kører, afslutter Ulrik.