banner1


09. september 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

   
 

Ulrik Linnemann indleder slutspurten i kampen om ERC titel.

Den unge nordjyde fra Skivum i Nordjylland, der sidste år besatte en flot sølvmedalje i Europamesterskabet for rallycross i SUPER1600 klassen, ligger lunt i svinget til igen i år at indtage en topplacering i kampen om at regere Europas rallycross baner.

Ulrik, og hans rallycross-team ligger i skrivende stund på en andenplads i det samlede klassement, kun 10 point bagved ærkerivalen Andreas Bakkerud. Med kun 2 afdelinger tilbage af det skrappe mesterskab har han en god og reel chance for at kravle op på en førsteplads, hvis han kan opretholde de gode takter, som han har vist siden åbningen af sæsonen i april måned. Indtil videre har han stået for 5 podieplaceringer i 2012, hvoraf 2 af dem har været på øverste trin af det efterhånden velbesøgte podie.

Ulrik har i 2012 vist en stabil og urokkelig formkurve der til stadighed kun har udviklet sig i en opadgående retning.  Ulrik og teamet har kun været generet af nogle få mekaniske fejl på Peugeot raceren.  Så hvis nordjyden og teamet leverer til ”UG” i de næste 2 afdelinger, kan Danmark måske se en Guldmedalje i horisonten. Næste afdeling af mesterskabet skal køres i Finland d. 22. og 23. september. Mens den sidste og altafgørende afdeling afvikles i weekenden efter på Estering i Tyskland, d. 29. og 30. september.

 En guldmedalje er selvfølgelig ønsketænkning for os på nuværende tidspunkt, kommer det fra en beskeden Ulrik. Vi skal huske på at vi er et lille privat team der er oppe imod de ”store drenge”. Vores konkurrenter er yderst professionelle fabriksteams, der selvfølgelig har mere erfaring end os. Men bestemt også har flere midler at gøre med. Så vi skal være ekstremt skarpe, for at nuppe de fornødne point der skal til for at indtage førstepladsen. Men når man kigger på den samlede resultatliste, og begynder at regne sig frem til hvor lidt der pointmæssigt skal til, før det kan blive en realitet – så ser det da ganske fornuftigt ud, kommer det fra en smilende Ulrik.

 

Det bliver spændende at følge Ulrik og teamet i de sidste 2 afdelinger af ERC2012. Og se om de kan opretholde de gode takter, så Danmark stadig kan være repræsenteret i toppen af de Europæiske rallycross ranglister.