banner1


06. august 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

   
 

Uheldig 7. afdeling af ERC for Team Linnemann

7. afdeling af Europamesterskabet i rallycross blev kørt i Belgien. Og med den fine førsteplads fra Sverige i bagagen, var Ulrik Linnemann og teamet klar på endnu en weekend med fuld fart i Peugeot’en.
Weekenden startede ellers rigtig godt, og alt så ud til at fungere perfekt under træningen, kommer det fra Ulrik. Men det skulle vise sig at blive en hård, og konkurrencefyldt weekend.

Heatplaceringerne var ikke prangende. Det blev til følgende placeringer 7/9/16, dette rakte til startspor 2 i B-finalen. I B-finalen tog vi starten, og kommer først ind i det første sving. Men allerede her bliver peugeot’en presset hårdt bagfra, dette medfører at vi bliver skubbet så hårdt at den rammer autoværnet, og efterfølgende ligger sig på tværs af banen. Herefter mister jeg kontrollen over bilen, kommer det fra Ulrik. Det samme gjorde sig gældende for tyske Clemens Meyer. Herefter bliver heatet afblæst med et rødt flag – og heatet skulle efter en kort pause på ca. 10 min. køres om. Uheldigvis havde vi skadet et hjulophæng og en trækaksel ved kollisionen med autoværnet.  Vi kunne desværre ikke nå at få bilen klar på de 10 min. Dermed måtte vi overvære ”vores” B-finale fra tilskuere rækkerne. Det blev til en 12. plads og kun 5 EM point i et hård, og pointhungrende felt i den forgangne weekend. Man kan virkelig mærke at vi har indledt slutspurten i EM nu, siger Ulrik. Denne gang var alle kører meget tændte, og alle var klar til at give alt for at få del i pointene.

Vi må desværre indse at det ikke var vores weekend i Belgien, kommer det fra en skuffet, men stadig optimistisk Ulrik Linnemann.

Den samlede placering i Europamesterskabet ser dog stadig ganske fin ud for den unge nordjyde. Ulrik og teamet fastholder trods den uheldige weekend stadig en flot 2. plads i kampen om at regere Europas rallycrossbaner.

Allerede næste weekend køres 8. Afdeling af mesterskabet i Holland. Og her skal det vise sig om det danske rallycross team kan svare igen, og bide sig fast i toppen af ranglisten.