banner1


03. juli 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

   
 

Linnemann var flyvende i Sverige

I weekenden var Ulrik Linnemann atter engang på præmiepodiet, da han hentede en sejr i 6. afdeling af Europamesterskabet i Rallycross. Denne gang på Höljesbanen i Sverige.

Den årlige EM afdeling i Höljes, er en af årets største begivenheder indenfor rallycross. Svenskerne er vilde med sporten, og i år var ingen undtagelse, ca. 22.000 rallycrossinteresserede overværede 6. afdeling af FIA Europamesterskabet.

Höljesbanen er en af teamets favoritbaner på europatouren, så der var lagt op til knivsparp kørsel, og dette leverede Ulrik på aller fineste vis. Ulriks formkurve må siges at være på et solidt topniveau i 2012. I de seneste EM afdelinger har han hver gang stået for topplaceringer, og Sverige var ingen undtagelse. Her leverede Ulrik blandt andet den bedste heattid der officielt er målt på den Svenske offroadbane i super1600 klassen. Og dette må siges at være en præstation der giver de Svenske hjemmebanekører stof til eftertanke.

I første heat blev det til en 6. Plads for nordjyden. Men efter dette kunne man se Ulrik Linnemanns navn i de øverste linjer på resultatlisten. Det blev til to førstepladser i de sidste to indledende heat. Og dermed var han sikret en pole-position i A-finalen.

I A-finalen satte han samtlige konkurrenter på plads. Og kunne køre Peugeot raceren over målstregen til en 1. plads og 20 point foran Krzysztof Skorupski (PL) og Andreas Bakkerud (N)


     Foto Rallycross-info.dk

Ulrik og teamet inkasserede 20 point i Sverige i et stort felt på 31 andre Europæiske rallycross kører. Og er dermed kun 2 point bagefter Andreas Bakkerud der lige nu besidder førstepladsen i det samlede EM klassement med 89 point.