banner1


08. september 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

D C Racing

Superweekend for Dennis Christensen og co. til DM 6

 

Motivationen til at skabe et godt resultat på hjemmebane, var i den grad at finde hos skammelaspiranten Dennis Christensen fra Mosbjerg denne weekend.

De seneste 2 DM-afdelinger på hhv. Ørnedalsbanen og Nysumbanen bød på store uheld som holdt Dennis langt væk fra de vigtige DM-point; bl.a. en sprængt gearkasse ved DM 4 og et motorhavari under DM 5 lægger blandt andet til grund for de svigtende resultater.

 Det var derfor et topmotiveret og velforberedt team, der flyttede til Ørnedalen lørdag formiddag. I ugen op til DM 6 på Ørnedalsbanen, havde Dennis i samarbejde med sine ihærdige og fuldstændig fantastiske mekanikere observeret og gennemgået hele bilen ud i mindste detalje for at forbedre og optimere raceren, så den kunne yde sit bedste i bestræbelserne på at skabe et godt resultat og reducere det forspring som konkurrenterne havde skabt over de seneste afdelinger.

 Lørdag forløb stille og roligt med at gøre klar til søndag. Peugeot’en var en tur hos ASTAUN Motorsport for at få justeret undervognen til perfektion på corner-vægt, hvorefter der var spisning og fællessang i teltet. DC Racing takker alle der kom forbi, for en rigtig hyggelig lørdag aften, og vi håber igen at kunne byde op til dans når vi gæster Løvel om en lille måneds tid.

 Det viste sig at have regnet natten til søndag, så de obligatoriske opvarmningsomgange forekom på en meget våd bane. Til gengæld viste undervognsjusteringerne at virke, og Dennis kørte et par gode omgange og ”Løven” brølede friskt og højlydt i bakkerne, hvilket hovedsagligt plejede hele teamet som nyt balsam.

 Da det var tid til tidtagningen midt på formiddagen, havde solen fået brændt disen væk og banen begyndte stille og roligt at tørre op. Tidtagningen flaskede sig for Dennis, og han kørte flot og kontrollerende ind som 3. hurtigst i Super 2000, kun ganske minimalt efter Michael Bertelsen og Jesper Christensen.