banner1


04. marts 2010

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

Benzon kart vender tilbage

Den tidligere dansk produceret crosskart, Benzon kart kommer nu igen tilbage på det danske marked.

Benzon karten har været ude af produktion i et par år, men er nu atter på vej tilbage, med samme vinder koncept, men nye folk bag konceptet.

Den tidligere Danske mester i Autocross, samt Noscar kører Allan Olsen fra Sæby, står bag projektet i samarbejde med Dennis Munch fra RD-Racing.

Benzon kart har tidligere vundet Danske mesterskaber, samt vundet Svensk mesterskab i bl.a. 125 ccm i 2007, med den nuværende Europamester Mats Lysen i Rallycross klassen Div 1A bag rattet.


 

 

 

 

 

 

Allan Olsen har mange års erfaring med offroad sporten, og ser nu sit snit til at hjælpe andre med motorsport.

Konceptet bliver salg og service af nye samt brugte karter. Det bliver i starten et reservedels program, samt mulighed for køb af køre udrustning, som køredragter, handsker, seler og meget meget mere. PT ligger der salg af brugte karter, men med tiden bliver der mulighed for køb af nye Benzon karter som vi kender dem, i god kvalietet og absolut konkurrence dygtige priser.

 

 

 

 

 

 

 


Dennis Munch er aktiv crosskart kører samt klasserepræsentant for crosskart klub Danmark, som er den danske køreforening. Hans rolle bliver primær ekspedition af ordre, samt klargøring af nye og brugte crosskarter. Produkter og karter vil i starten kunne ses på www.rd-racing.dk og kontakt oplysninger vil også fremgå på hjemmesiden.

Konceptet vil være for motorsports intresserede i alle aldre og kørere på alle nivauer uanset ambitioner.

Følg med på www.rd-racing.dk