banner1


25. september 2014

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Rune Staudt   2014


 

Team Staudt ”løftede opgaven”

Nykåret Danmarksmester Rune Staudt i rallycross Super 2000 – 2014, løftede opgaven med dets Sponsorer, mekanikere og support fra alle sider.....


Team Staudt, var op til finalen i DM sat helt ud af gear.

Ved deltagelse i DM 6 på Nysum banen 23./24. August gik det ikke godt.

I 3. indlendende runde gik det galt, på vej over viadukten står en hale af røg/damp ud af den grønne Clio – 223.


Rune staudt melder ind over radioen, tak for i dag..


Uden for banen, tænker teamet det samme og straks ledes tankerne hen på  deltagelsen til Finaleløbet, på Nisseringen allerede lørdag d 13. september.

Teamet måtte konstantere at motoren i bilen ikke længere vil bidrage, men holder på optimismen indtil andet er modbevist. Ud fra billedet, håber teamet at problemet skyldes toppakning eller revne i topstykke.. Dagens løb er slut, og bilen vaskes inden hjemkørsel.

På vej hjem går der mange tanker gennem hovedet og for Rune er der kun et i sigte: At skille bilen af, for at se om der er håb for en lettere renovering inden DM finalen. Lyset slukkedes langsomt for enden af tunnellen i løbet af aftenen, i det motoren havde sagt helt ”stop” for evt. brug af nogle af delene. Var det denne sæson med Rallycross ?

 Sådan gik det ikke ! Alle gear er i spil igen! Team Staudts sponsorer, netværk af hjælpere og leverandører, sættes i samspil med det fantastiske resultat, at køre fra RH Motorsport rullefelt fredag nat kl. 01.00 med afgang til Sjælland lørdag formiddag.
Teamet slår lejren op på Nisseringen, og nyder resultatet af de sidste dages strabadser.

Klar til tidtagningen. Det må siges at Rune havde fundet sin ”Racer” igen. Uden nogen former for træning med den nye motor, kvitteres der med hurtigste tid i egen klasse, samt af alle deltagere på tværs af klasserne på dagen.

1 og 2. Indl. heat gennemføres med det til følge, at Rune bringer sig i pole position til den eftertragtede A-Finale.
En A-finale hvor Rune og teamet havde behov for at ende i top 3, for at hjembringe et Dansk Mesteskab i rallycross super2000.

A-finalen er skudt i gang, med Ramus Nielsen i hans baghjuls trukken Honda i spids fra start. Hvor Rasmus i Hondaen tager alternativ sporet, der er hurtigere på denne bane, vælger Rune ordinær sporet. På efterfølgende runde følger Rune trop i alternativet og holder anden pladsen. Denne placering holder Rune, indtil sidste omgang. I det asfalt svinget bliver Rune påkørt bagfra og mister derved en placering men Rune får alligevel clioen over målstregen som nr 3.


For første gang i Runes karriere i Dansk rallycross (7 år),  henvender Rune sig til dagens Løbsleder, med protest over anden kørers afkørsel af ham.

Indvolverede parter afhøres, såsom kørere, flagposter samt observationer fra fotograf og dommere under løbet. Protesten imødekommes, med udelukkelse af anden kører. Rune er nu nr. to igen i dagens finale, med Rasmus Nielsen 234 på 1. pladsen, samt Rasmus Larsen 258 på 3. pladsen (peugoet 206). Tillykke til begge.

Finaleløbets resultat gjorde at Rune Staudt kørte sig til nok point som gjorde han kunne stille sig op på det øverste trin af skamlen og kalde sig danmarksmester 2014. Danmarks Mesterskabet 2014 Super 2000.    

Rune Staudt 223 – Guld.               (Renault Clio 2)      

Dennis Christensen 244 – Sølv.   (Renault Clio 2)

Allan Jørgensen 271 – Bronze.     (Opel Corsa B)

Team Staudt, ønsker også tillykke med Mesterskabet- Sølv-Bronze, i alle klasser. Samt alle motorsports kollegarer i Rallycross Danmark, tak for i år.


Tusind tak for opbakningen til: Sponsorere-Mekanikere-Maskindrejere-Supportere-Fans,  som vi møder rundt om på de danske baner.

Teamet har dog ikke helt afsluttet sæsonen, der er Race of Champions (sprint) på Nysum banen Lørdag d. 4 oktober mellem rallycross/rally kører. Tidsplan for arrangementet er at finde på www.mnj.dk

             

Team Staudts sponsorer 2014:

LS BYG A/S – NH LØFT -  CL PARTY SERVICE – HAVDRUP MASKINFORRETNING – GLARMESTER BERTELSEN – VOGNMAND KURT LARSEN – NORDJYSKE BANK – RSJ EL TEKNIK – NORDJYSK AUTOOPHUG – AROS PORTE – KOP OG KANDE (brønderslev/hirtshals) – PR-WHISKY.DK – VRENSTED TRAKTORSERVICE – HAMMEL AUTOLAK – AUTOSTARTER.DK – DENSI PRINT – SUNOCO – BJARNE MORTENSEN PLADEVÆRKSTED.