banner1


13. juli 2014

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

     Mettet, Belgien  12.-13.juli 2014

Senest opdateret 13-07-2014 16:07

Ulrik startede bagerst i 2.semifinale og kæmpede hårdt med de meget hurtige Skodaer. Han lå længe på 5.pladsen, men på billedet herunder rammer han en dækchikane med højre forhjul og ødelægger hjulophænget og må desværre udgå af semifinalen.


Søndagen startede med 3. runde hvor Ulrik  blev klemt i det første sving og fik beskadiget styretøjet, en forskærm og miste en forlygte. Resultat nr.9 i klassen.

Kort før 4.runde startede begyndte det at regne og banen blev meget glat. Samlet resultat nr 10 i klassen.

Så nu venter vi på Seminfinalerne hvor Ulrik skal starte i bagerste række


Det er efterhånden en noget såret løve der kæmper videre...

 


Lørdag 17.56

Efter en uge med hårdt arbejde hvor motoren skulle renoveres efter den store skade den fik ved EM afdelingen i Höljes skulle teamet til Mettet i Belgien for at få flere point på kontoen. Men allerede ved prøvekørselen af motoren skete der igen en skade på et plejlleje og en ny reparation var nødvendig på værkstedet i Skivum.
Team bussen kørte mod Belgien med bilen, men uden motor, mens Ulrik + co blev hjemme på værkstedet og udskiftede de beskadigede dele, for så at køre mod Belgien med motoren som så skulle monteres inden tekniskkontrol.
Det lykkedes, - men allerede under træningen landede Ulrik efter et af banens stejle hop og ødelagde en drivaksel og dele af hjulophænget.
Skaderne blev repareret og man var klar til 1.heat. Her blev det stejle hop igen årssag til problemer idet køleren dennegang blev ødelagt og Ulrik måtte udgå. Teamet arbejdede hårdt og fik blien klar til 2.runde.
Ulrik viste her at han er kommet for at tage point fra topkørerne i klassen og kom i mål som 3.hurtigst af alle i klassen.


Det var efter dette hop at køleren blev skadet og Ulrik måtte udga af 2.runde