banner1


06. marts 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Nyt fra kørerforeningens Generalforsamling 3.marts 2012

Hej allesammen.

Vi har været til generalforsamling i kørerforeningen, og strukturen i denne vil blive lavet helt om fremover, mere info kommer om en ny ekstra ordinær generalforsamling..

Noget af det nye er at bestyrelsen kommer til at bestå af klasserepræsentanterne, Jørgen Ring fra DASU og en eller flere talsmænd fra klubberne. I fremtiden holder klassen møder henover sæsonen, og vi drøfter så forslagene i bestyrelsen, hvis i kørere i klassen er enige, så kan man hurtigere iværksætte ideerne.
Peter T er blevet valgt som klasserep.. for klasse 3.
Og for super 2000 er Bøje blevet supleant/medhjælp.

Vi kan ikke undvære en forening, da pokaler og mange andre ting bliver finansieret af denne, klubberne har mange udgifter forbundet med at lave motorløb, og hvis ikke foreningen kan bidrage, dør det hele... Vi skal jo også levere startnumre til jer.

Så vi vil opfordre jer til at melde jer ind hurtigst muligt, de 400,- kan vi nok undvære....

Beløbet kan indbetales på giro: +01 +2499428<,
Eller bank: Regnr. 1551 konto 2499428.
Husk at mærke indbetalingen med navn, adresse, tel. + mail, og evt. startnr.

Derudover er der et stort ønske fra klubberne om at køre Superfinale, De har haft stor succes med at holde på tilskuerne lidt længere end normalt = mere omsætning i kioskerne/flere penge til at køre motorløb for. Og de bruger også løbet til markedsføring. Men da køreforeningen ikke har de store midler at hjælpe med, så ønsker klubberne at kunne sælge reklamepladsen på forruden til disse løb, frikøb vil koste 1000,-. Det er endnu ikke sikkert hvor mange løb det bliver. Det mener jeg også vi skal støtte op om.....

FSAS vil gerne gøre Motorsportsfestivalen endnu større og bedre, de arbejder på tv dækning af alle klasser, så derfor vil de også gerne have mulighed for at sælge forruden. Det synes vi også de skal have mulighed for, frikøb for 1000,-

I år er der ikke nødvendigvis sponsorer på startnummer baggrundene. Klassen kan eventuell selv finde en klassesponsor eller klassen kan give jeres forening mulighed for at sælge den, og bruge pengene på eventuell præmiepenge eller lignende.
For alle klasser bortset fra Super 1600, skal i tage stilling til hurtigst mulig, hvordan i vil have størelsen/layout på numre/baggrunde.

Kontakt din klasserepræsentant og kom med på maillisten så du hele tiden får alle de nyeste oplysninger og er med til at bestemme hvordan tingene skal være i netop din klasse.

Se listen med klasserepræsentanter her

venlig hilsen

Bestyrelsen i RCD