banner1


16. januar 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann  2013

Ulrik Linnemann er nomineret til ”årets bane-kører” ved Dansk motorsport awards

Onsdag d. 6. februar hylder toppen af dansk motorsport sig selv i cirkusbygningen i København. Der er lagt op til stor prisfest hvor der skal uddeles priser i hele 10 kategorier. Lisbeth Østergaard og Jimmy Bøjgaard fra TV2 er værter på det store show, hvor en perlerække af sportens største navne kommer for dels at overvære og følge de mange Danske talenter, men også for at uddele priserne.

 I kategorien årets bane-kører er den lokale rallycross kører Ulrik Linnemann fra Skivum nomineret.

Ulrik er nomineret ved at have været en potentiel kandidat til at vinde Europamesterskabet i SUPER1600 Rallycross i 2012. Ulrik og hans mekanikker team har i årets løb stået for flere topresultater i et skarpt felt af Europas bedste kører og fabriksteams. Ulrik har været repræsenteret i 7 ud af 10 A-finaler, og har hentet hele 5 podieplaceringer i den forgangne sæson. Hvoraf 2 af disse var fornemme førstepladser. Alt sammen er opnået med et yderst minimalt budget, i kontrast til konkurrenterne. Nordjyden var med i medaljestriden helt frem til sidste runde, hvor et mekanisk uheld desværre brød forstyrrende ind.

Skivum knægten er kommet i et absolut fint selskab af Danmarks bedste racerkører. I samme kategori er også Tom Kristensen, Kevin Magnussen og Nicki Thiim nomineret.

Jeg er utrolig stolt af at være nomineret til denne pris, kommer det fra Ulrik. Teamet og jeg har arbejdet særdeles hårdt i den forgangne sæson. Og det er fedt at vi kan høste noget anerkendelse for de præstationer vi har bragt med os hjem til DK i sæsonens løb. Dog er det nogle store, og talentfulde konkurrenter jeg er oppe imod, så at gøre sig forhåbninger om at vinde er nok ikke det jeg skal sætte næsen op efter, kommer det fra den beskedne rallycross kører. 

Man kan være med til at bestemme hvem der skal vinde i de forskellige kategorier ved Danish motorsport awards, ved at gå ind på www.sporten.dk/motorsport/bt-prisen og afgive sin stemme.