banner1


07. maj 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

MIKE L. FREDERIKSEN

7.maj-12

     Kanon start på sæsonen for MLFmotorsport

Teamet bag MLFmotorsport har kæmpet og brugt rigtig mange timer i værkstedet i vinterperioden. Vi har prøvet at opgradere bilen, hvor vi mente der kunne forbedres. Hvor undervognen er der hvor vi har ændret mest, og har fået nye støddæmpere fra det Hollandske Proflex, som har lavet et rigtigt godt stykke arbejde. Desuden har motoren været en tur hos Alternativ Engineering, for at blive serviceret.

Dm præmieren skulle starte Storebededag d 4. Maj på løvel banen, ved Viborg. Hvor en af vores sponsorer holder til, Dan Glas. Selv om teamet havde knoklet for at blive klar, og havde svært ved at tro vi blev klar til tiden. Så Teamet knoklet dage og natten og til løbet og ankom til banen uden søvn døgnet for inden.

Alle var meget spændte på at se hvad vinteren arbejde havde gjort, selvom det blev til meget begrændset justering inden afgang. Peugeoten gik igennem teknisk kontrol uden problemer, hvor Mike fik de første meter i Raceren. Efter tidstagning kunne Mike allerede mærke ændringerne på raceren, hvor det blev til en 4. hurtigste tid i klassen. I første heat blev det til 4. hurtigste tid igen. I anden heat blev vi 3er i klassen. I 3 heat blev vi desværre påkørt af en kører fra en anden klasse, som så spærrede for resten af heatet.

Men ud fra heatsne blev det til en start placering som 3ér i første række i A-finalen. Efter en tæt finale, hvor der udgik en konkurrent og en diskvalificeret, Men vi undgik tumulten og kørte et rent race. Hvor vi endte en flot 2.plads. Så vi nu kan sætte 17 gode point på kontoen.

Der skal her lyde en kæmpe tak til teamet og dem omkring, som knoklede for at vi kunne blive klar. Samtidig skal sponsorerne som er med os igen i år have tak og vi kan byde velkommen til nogle nye.

I samarbejde med

Energiselskabet OK - Peugeot Hjørring - Garant Hjørring - Dybdahl Erhvervstøj - Maskinmesternes Forening – Sparekassen Vendsyssel - Tegee dan - Egotag - Doktor Skår - Strandhave Værktøj-Maskiner - RRrevision - Alternativ Engineering – Hjørring Dækcenter – Trier Motorsport – Action House - Danaweb - Rallycenteret