banner1


08. april 2018

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

LM Logo


LLinnemann melder klar til Europamesterskabet efter succes i England

 

Ulrik Linnemann deltager i den kommende weekend i første afdeling af Europamesterskabet og tager dermed sin debut i Supercar klassen. Efter en succesfuld gæsteoptræden i det britiske mesterskab, føler Ulrik Linnemann sig klar til den store opgave.

 

I den kommende weekend løber Europamesterskabets første løb af stablen i Barcelona, Spanien. Ulrik skal deltage i sin nyindkøbte Volkswagen Polo med firhjulstræk og 560 hk. Han deltager for første gang i hvad der svarer til Formel 1 i Offroad-verdenen, nemlig i klassen Supercar. Ulrik har i 7 år lagt i top 5 i Europamesterskabet i den mindre klasse, Super1600, med sin forhjulstrukne Peugeot 208.

 

Ulrik kørte 2. påskedag en Britisk afdeling af RX150 i en Buggy med baghjulstræk og en 1000ccm motorcykelmotor. Bilens vægt er kun 430 kg., hvilket gør at den næsten er lige så hurtig som en Supercar. Ulrik havde aldrig kørt en Buggy før dette løb, men kvalificerede sig alligevel på en fjerde, anden og tredje plads i de indledende heats. Vejrforholdene udfordrede Ulrik meget til finalen. Den regnvåde bane gav store problemer, ikke kun for Ulrik, men flere af kørerne, som gentagne gange snurrede rundt. Ulrik nåede derfor hele vejen ned i feltet til en 5. plads, men nåede at køre sig op til en bronzemedalje.  

Dette er ikke den eneste succes som Ulrik har opnået i år, han deltog nemlig i et testløb i sin nyindkøbte bil først på sæsonen. Dette endte i en sejr, blandt forskellige gæste- og nationale kørere i det belgiske mesterskab.

 

Med en britisk bronzemedalje og en belgisk sejr i bagagen føler Ulrik sig godt rustet til at deltage i det, som det hele drejer sig om, nemlig Europamesterskabet. Det danske team skal konkurrere mod 25 af de bedste kørere fra hele Europa, og det bliver ikke nogen nem kamp. ”Jeg håber på at kunne kæmpe mig til en semifinaleplads og slutte i top 10, men jeg ved at kampen bliver hård, fordi der også er flere VM kørere som deltager.” fortæller Ulrik Linnemann, som sammen med teamet rejser mod Barcelona på tirsdag.