banner1


06. september 2018

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 


 

Linnemann hentede 10 point i det Sydfranske.

Ulrik og hans team hentede i weekenden 10 vigtige europamesterskabspoint på den legendariske Circuit de LOHÉAC bane i det Sydfranske.

Weekenden bød på et særdeles tørt og varmt vejr, samt op imod 70.000 forventningsfulde tilskuere, der overværede den ultimative største afdeling af mesterskabet i 2018. Dermed var der lagt op til en action fyldt weekend i det Franske.


Foto Johnny Loix

I de 4 indledende kvalificeringsheat hentede Ulrik stabile placeringer. Og tilkæmpede sig dermed en billet til den ene af semifinalerne med startspor 5. I denne semifinale var de tre topkører der besidder toppen af Europamesterskabet også at finde, så vi vidste på forhånd at det ville blive en ekstrem hård opgave at komme videre til finalerne, kommer det fra Ulrik. Og da semifinalen var gennemført, måtte Linnemann finde sig til rette på samme 5. plads som han startede på. Hvilket ikke er nok til at sikre sig billetten til Finalen. Dog er Ulrik tilfreds med resultatet. Teamet og jeg kender banen hernede – og i det varme vejr, der var at finde over Sydfrankrig, er der rigtig meget ”bid” i underlaget. Dermed kræves der rigtig mange hestekræfter. Og lige her mangler vi 15-25hk for at vi kan være med de ”store drenge” kommer det fra en tilfreds Ulrik.

Når tabelregnskabet er gjort op efter denne 4. runde, indtager Ulrik i skrivende stund en samlet femteplads i Europamesterskabet. Vi er ovenud tilfredse med de 10 nyvundne point. Og vi er kun 2 point fra at kunne avancere til en 4. plads i mesterskabet, beretter Ulrik.


Foto Johnny Loix

Nu står den på forberedelse til næste, og afsluttende afdeling. Der løber af stablen allerede d. 15 & 16. september i Letland.

Hvis man er interesseret i at tage til Letland sammen med vores Team, og følge os på tæt hold – så kan man tilmelde sig på www.fanrejser.dk/product/rallycross/ Der bliver med garanti underholdning på højeste plan, kommer det afsluttende fra Ulrik.