banner1


05. september 2017

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

LM Logo


 

Linnemann hentede podieplacering i Frankrig.

Ulrik og hans team hentede i weekenden en imponerende 3. plads hjem til Danmark i 4. runde af FIA Europamesterskabet i Rallycross, og slår dermed endnu engang fast at han er kommet for at blive, i den høje ende af den Europæiske rallycross rangliste.

Efter en skuffende afdeling i Sverige, lige op til sommerferien - havde Ulrik ryggen imod muren! intet andet end en podieplacering kunne bruges til noget i Frankrig. Hvor 75.000 tilskuere overværede den ultimative største afdeling af mesterskabet i 2017, og med over 100 biler på startlisten, var der lagt op til en actionfyldt weekend på den Franske "Circuit de Lohéac" bane. 

I de indledende kvalificeringsheat hentede Ulrik stabile placeringer. Og tilkæmpede sig dermed en sikker billet til semifinalerne. Her blev det på rutineret vis til en 3. hurtigste tid - og dermed en startposition 3 i A-finalen.

I finalen hentede Nordjyden et flot comeback i mesterskabet, med en imponerende 3. plads og 23 mesterskabs-point.   

Når tabelregnskabet er gjort op efter denne  4. runde, indtager Ulrik i skrivende stund en imponerende samlet tredjeplads i Europamesterskabet.  

Vi er meget tilfredse med at kunne tage en podieplacering med hjem fra Frankrig. Det var lige hvad mit team og jeg trængte til, kommer det fra en tilfreds Ulrik. I 2017 har vi virkelig set et stigende konkurrenceniveau blandt deltagerne i super1600. Og Frankrig var ingen undtagelse - der var intense kampe om placeringerne hele weekenden igennem - så vi er ovenud tilfredse med de 23 nyvundne point. Nu står den på forberedelse til næste afdeling i Letland d. 16 & 17. september.