banner1


06. september 2015

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 


 

Den nye løve gav pote for Linnemann

Efter en lang men travl og hård sommerpause hvor der er bygget en stort set ny bil hjemme i værkstedet i Himmerland, var det et meget forventningsfuldt team der drog til Frankrig for at kæmpe om vigtige EM point til mesterskabet. På grund af travlhed med genopbygningen efter det voldsomme crash i Sverige har bilen ikke været testet efter den omfattende genopbygning.
- Normalt ville vi have testet efter sådan en stor omgang, men sandheden er at jeg overhovedet ikke har siddet i bilen siden jeg kravlede ud af den i Sverige -fortæller Ulrik. Der er lavet mange nye dele, og alt har været skilt af, så det er lidt et sats, men tiden har bare ikke været til det.

På første dag i Frankrig viste det sig dog hurtigt at de fleste skruer har fundet deres rigtige plads, og tingene er samlet korrekt efter den hjemmelavede manual, for allerede i den frie træning er duoen 2. hurtigst kun marginalt efter 1 eren.


Foto Johnny Loix

Første heat blev vundet med over et sekund til nummer 2

I andet heat blev det til en tredje plads med under et sekund til nummer 1

I tredje heat blev det til en 8. plads efter en vanvittig påkørsel fra en konkurrent, i øvrigt samme russiske godstog som var årsag til rulleturen i Sverige.

Fjerde heat sluttedes på en tredje plads med en bil der mildest talt kørte forfærdeligt efter at være blevet brugt som stopklods i tredje heat.

- Farten er ikke noget problem, og Ulrik har vist sig stabil som altid, nu skal vi bare finde en måde at holde de andre fra vores at køre mere på vores bil end på banen – udtaler en tydelig irriteret teamchef Jørgen Linnemann.


Foto: Johnny Loix

En sejr i semifinalen åbner op for pole position til finalen, og her var der ingen tvivl – Ulrik var kommet for at høste point, mange point. Da starten gik så han sig aldrig tilbage, og kørte en taktisk klog finale, som han førte fra start til slut. Selv efter at have taget sit jokerlap på fjerde omgang var den brølende 208´er og den sultne himmerlænding i front, og de var da også de første til at se det ternede flag.

Hermed kan der sættes 30 point på EM kontoen, hvilket rykker Ulrik op på en øjeblikkelig anden plads i det samlede mesterskab, kun 9 point fra den førende Janis Baumanis. Inden weekenden lå Linnemann Motorsport på en samlet fjerde plads, så det kan vist på nordjysk kaldes en godkendt weekend.

    


Foto: Johnny Loix

En stor tak skal lyde til alle de sponsorer der har ydet en ekstra indsats siden det store uheld i Sverige, til alle fans der har sendt hilsner og opmuntrende ord, til alle der har været forbi værkstedet og givet en hånd med, til teamet, og til en utrolig forstående familie der altid støtter. Uden jer – ingen motorløb. 

Nu ser vi frem til næste løb i Barcelona om to uger hvor der endnu en gang skal kæmpes om vigtige point.