banner1


17. juni 2015

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

Hævn over Tyskland

Når Linnemann Motorsport op mod weekenden starter teamets bus, og sætter kursen mod den tyske Rallycross bane, Estering, er det med farligt gods ombord. Nemlig en meget sulten løve unge og en ung mand i fight mode! Løve ungen, Frida, som Ulriks racerbil er døbt, er dog forsvarlig anbragt bagerst i bussen, og Ulrik har fået pladsen på førersædet af bussen – så de skulle helst samle energi hver for sig på turen. Ulrik har svoret hævn over Tyskland, eller i hvert fald over banen ved Buxtehude sydvest for Hamburg.

Sidste år holdte jeg i bagerste startrække da finalen skulle køres, og fik mig kæmpet op på en tredje plads i en hård finale. Dette senarie kan jeg under ingen omstændigheder forestille mig gentaget på søndag, i år går vi benhårdt efter en sejr i Tyskland - siger Ulrik da der spørges ind til planerne for den kommende weekend.

Teamet har endnu deres første finalesejr til gode i 2015 sæsonen, så at den skal hentes på Estering giver meget god mening. Mange forskellige faktorer spiller ind på den sikre udtale om en finale deltagelse, der er blandt andet lavet en del forbedringer på bilen, både undervogn og motor er fra nye leverandører i forhold til sidste år. Begge dele har under de afviklede test vist sig at være et kæmpe skridt i retning af det øverste podie trin.


Foto: Johnny Loix

Vi har skiftet leverandør af undervogn til denne sæson. Allerede inden EM sæsonen var vi i Belgien og teste i forbindelse med et Belgisk løb, og aldrig har vi kunnet overføre så mange kræfter til asfalten uden at det hele går op i hjulspind.
Siden hen har vi så fået bygget en motor i Holland, og den har vi fået fin trimmet til en testdag på Nysumbanen hvor vi fik support af en dygtig motor programmør. Så alt i alt er vi mere klar end nogensinde – ordene kommer fra teamchef Jørgen Linnemann som heller ikke ligger skjul på at en sejr er tiltrængt
Husk at Estering ligger blot ca 180 km syd for den Dansk / Tyske grænse, så er i til action og rallycross er det hele turen værd.