banner1


18. maj 2015

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

Frida fik hjertestop efter en heftig weekend

 

I den forgangne weekend blev årets 2. afdeling af EM i rallycross kørt i Belgien, og endnu engang var den danske kører Ulrik Linnemann repræsenteret helt i front.

Foto: Johnny Loix

Ulrik viste gode takter, ved blandt andet at køre weekendens hurtigste heat tid, og med heat placeringerne 1 / 4 / 5 / 1 kæmpede Ulrik sig til en plads i semifinalen. Her var han også helt suverænt i front, indtil et motorhavari satte ind på den sidste omgang. Dermed blev der sat en brat stopper for nordjydens weekend som frontløber.
”Vi må desværre indse at det ikke var vores weekend i Belgien”, kommer det fra en skuffet Ulrik Linnemann. ”Efter en lørdag hvor alt bare klappede var vi virkelig tændte og havde troen på at stå øverst når finalen var kørt. ”

En tydelig tynget og træt teamchef Jørgen Linnemann fortsætter - ”Vi er så uheldige at motoren stort set er totalskadet. Så der venter os en overordentlig stor udfordring når vi kommer hjem - både tidsmæssigt, men aldeles også på det økonomiske plan”

Foto: Johnny Loix

Næste gang Ulrik og hans rallycross team skal i aktion i mesterskabs sammenhæng er d. 20/6 på Estering i Tyskland.

”Der var planer om et opvisningsløb i Århus i forbindelse med Classic Race Aarhus, men som det ser ud lige nu er det vist ikke realistisk at komme derned og lade folk høre Løven brøle - selvom det ville have været en stor oplevelse for os” slutter en skuffet Ulrik af, inden bussen kører mod Danmark med den sårede racerbil og det familie og venne drevne racerteam.

Ulrik Linnemann nappede 17 point i Belgien, og indtager i skrivende stund en 7. plads i den samlede stilling i kampen om medaljen af guld.