banner1


02. april 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

ULRIK LINNEMANN ERC 2013

 

Ulrik Linnemann og hans rallycross team åbnede 2013 Europamesterskabet med en sejr på Lydden Hill race circuit i England d. 1. April.

Påske weekenden startede ellers hårdt ud, da nordjyden var impliceret i et stort uheld i 2. indledende heat. Ulrik slap heldigvis uskadt – men teamet stod tilbage med en bil der krævede en stor renovering for at kunne komme på banen igen. Teamets mekanikere fik heldigvis gjort bilen klar til dagen efter hvor resten af de indledende heat skulle afvikles. Ulrik Kvalificerede sig til weekendens finale med fjerde Startspor. Og satte konkurrenterne på plads med en overbevisende sejr, og kunne sætte 22 EM-point ind på kontoen. Ulrik Linnemann har dermed givet konkurrenterne en smagsprøve af, at han igen i 2013 vil kunne blande sig i toppen af SUPER1600 feltet.

Det føles rigtig godt at starte med en podieplacering i åbningsløbet 2013. Og især når vi var ramt af et stort uheld, med en bil der mildest talt var hårdt medtaget undervejs. Mine mekanikere har endnu engang gjort det umulige muligt. Kommer det fra den nybagte far, der små 8 timer inden afgang til England nåede at være med til fødslen af en velskabt datter.

Næste gang teamet skal i action bliver om en lille måneds tid i Portugal. For dem der skulle være interesseret i at følge teamet på nært hold, kan man klikke sig ind på Linnemann Motorsports fanside på facebook. Her kommer der live updates hver gang teamet er i action på de Europæiske rallycross baner