banner1


07. juli 2014

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

 

Ulrik Linnemann missede chancen for 3 sejre i træk på Höljesbanen

  Ulrik Linnemann måtte sande, at hvis man ikke smører – kører man heller ikke, da han allerede på fjerde omgang af weekendens første træning mistede så meget olitryk på motoren, af den ellers så hurtige Peugeot 208, at det voldte stor skade på de vitale dele.
En olieslange er blevet så utæt at den har skudt alt olien af motoren. Desværre er det ikke fysisk muligt at lavså alarmen på lavt olietryk så følsom at den kommer hurtig nok til at kunne undgå at det får følgevirkninger når det foregår som det gjorde i dag – fortæller en tydeligt skuffet og bundærgerlig Ulrik. Når der ryger en slange på tryksiden går det bare voldsomt stærkt, men naturligvis skal vi nu tænke i alternativer for at undgå at dette kan ske igen.

Indtil det uforståelige motorhavari, viste den nordjyske duo sig ellers som en brølende og kampklar bejler til den tredje sejr på tre år på Höljes banen. På de tre gennemførte omgange i den frie træning satte Ulrik en tid der gjorde ham til absolut favorit i super 1600 klassen, og en tid der ved afslutningen af den frie træning var klassens suverænt hurtigste.

Når en weekend skal slutte næsten før den er begyndt, bliver man virkelig skuffet og ked af det. Det samlede mesterskab i EM serien er kun teoretisk nu, men alligevel skal vi hjem og have lavet motor, og gjort bilen klar til Belgien i næste weekend – vi er ikke slået ud, vi er blot sat lidt tilbage. Hvem ved hvad der sker i de kommende afdelinger, måske kan vi stadig nå sejren, men uanset hvad så er vi med resten af sæsonen – siger teamchef Jørgen Linnemann efter det er slået fast at den flotte og hurtige Peugeot er parkeret for weekenden.

Linnemann Motorsport takker alle fans der havde taget turen til den svenske skov, tak for support og tak til alle som tilbød at hjælpe til efter havariet. Sådan en opbakning betyder alt.


Når dette skrives er Peugeoten allerede skilt ad og ved at blive totalt gennemgået før næste løb i Beligen om mindre end 5 dage.