banner1


05. maj 2014

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

Ulrik Linnemann åbner 2014 sæsonen med en flot fjerdeplads.

Ulrik Linnemann og hans rutinerede rallycross-team havde i den forgangne weekend bevæget sig 3000 km. sydpå, til det nordlige Portugal, for at åbne op for en forventningsfuld 2014 sæson. Ulrik og hans team har i vinterens løb bygget en helt ny bil (Peugeot 208 SUPER 1600) Og ilddåben for den spritnye bil, blev selvfølgelig ved den første runde af europamesterskabet. Endnu engang skulle det vise sig at nordjyden kunne være med i toppen af Europas fornemmeste rallycross mesterskab (FIA European rallycross championship) Løbet i Portugal bød på en flot 4. Plads ud af 18 andre europæiske topkører.

Dog startede Ulrik ud med at lave en kørefejl i første heat, hvilket resulterede i 30 straf sekunder, og en bundplacering til følge. Men herefter hentede Ulrik en førsteplads i andet, og tredje heat. I fjerde heat måtte nordjyden udgå med en beskadiget støddæmper. Men kunne trods de lidt svingende placeringer starte i spor 2 i semifinalen. Semifinalen blev suverænt vundet - og gav dermed billet til en A-finale hvor Ulrik og hans nye bil altså kunne hente en fjerdeplads og 22 EM point med hjem til DK.

A-finalen var rigtig tæt og der blev virkelig kørt stærkt - fortæller det fra Ulrik. Montalegre-banen i Portugal er en meget hurtig bane, så man bliver lynhurtigt straffet for de fejl man laver. Teamet og jeg er tilfredse med resultatet, eftersom det er en helt ny bil vi stiller op med. Der er stadig en del ting vi kan finjustere på, og gøre bedre. Men alt i alt et godkendt resultat - kommer det fra en tilfreds Ulrik Linnemann.

Ulrik slutter af med at informere om, at for dem der skulle være interesseret i at se ham og hans nye bil køre i Danmark, vil der blive rig mulighed for dette i 2014, da han i år også deltager i et fuldt DM i Rallycross. Den første afdeling bliver kørt på Løvelbanen ved Viborg d. 16 maj. Derudover kan Ulrik og hans team følges på nært hold, hvis man klikker sig ind på deres facebook fanside. Her kommer der live updates hver gang Linnemann Motorsport er i aktion på de europæiske, og danske rallycross baner.