banner1


18. juni 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Opvisningsløb på JyllandsRingen 16. juni 2013

Kørerforeningen takker for en super weekend på Jyllandsringen, der var stor spænding fra alle kørerne om hvordan det ville blive at komme ud banen, og ventetiden var lidt lang for nogle. 

Lørdagen var en våd omgang med kraftig blæst og flere ødelagte telte, men humøret var højt, og på trods af en meget glat og ujævn bane, var der stort smil på læberne af alle, da de forlod banen efter træning og tidtagning Lørdag eftermiddag.

Jens Steffensen satte ny rekord i højdespring med Audien, med en mer eller mindre afrevet inderskærm tilfølge, der blev skiftet undervogn om aftenen...Lars Nielsen kørte tidtagningen med et sprunget koblingskabel, som også viste sig ikke at være det hurtigste setup. 

Søndag middag skulle de første 2 heat køres, vejret var bedre, og efter et møde med løbsledelsen Fredag aften, var bane forløbet ændret lidt, og de værste huller jævnet ud. Der blev gået til den, desværre var der et par 3 cylindrede biler som ikke havde den fart som de nok selv ønskede. 

 Peter Lindgaard og Rune Staudt havde lige lagt i ovnen til en kanon dyst, da de kom side om side fra henholdsvis ordinær og alternativ spor, men en plejlstang i Peters motor, valgte at forlade krumtappen, så der sluttede det for ham. Nicolai Petersen valgte en alternativ rute på den forkerte side af minebåndet, og fik ingen point i det heat.

 Sidste heat Søndag havde Pernille fået at vide at Golfen bare skulle have kniven, så den kunne brænde sodet af tændrøret, og få den sidste cylinder med, Mortens fine Fabia, kom desværre ikke helt til at køre på alle cylindre. Nicolai Petersen og Nikolaj Nielsen kørte som sædvanlig med absolut ingen respekt for materiellet, og  de 3 gruppe N kørere Brian Nielsen, Oliver Larsen og Jacob Wunderow repræsenterede klassen super godt, de holdt bare på, og som vi jo også ser det til de rigtige løb, så var de med helt fremme.

 Jesper Kjeldsen gav den gas, med meget publikums venlig kørsel, som ikke med sikkerhed var den hurtigste måde, med et godt show.

 B-finalen blev med 3 biler, Jesper Kjeldsen. Morten Lundgaard og Nicolai Petersen,da der desværre var lidt mandefald.

Her kørte Nicolai virkeligt stærkt, og selv med et punkteret forhjul i 2,5 omgang, kørte han over målstregen først.

 A-finalen var med 8 biler. Rune Staudt. Nikolaj Nielsen. Brian Nielsen. Oliver Larsen. Jacob Wunderov. Lars Nielsen, Jens Steffensen, og vinderen af B-finalen Nicolai Petersen. Finalen blev afviklet med langsomste bil forrest, så der blev lidt kamp om placeringerne.

 Rune lavede en kanon start, og var 2,er i løbet af første omgang, Nicolai havde fået et nyt hjul på, godt nokkørte han med grus dæk i den ene side og slicks i den anden, men han kæmpede som gal og sluttede på anden pladsen lige efter Rune som kørte et helt feljfrit løb, på en flot 3 plads kom Oliver. Jens var på et tidspunkt tæt på 3 pladsen, da han valgte at efterlade luften i begge forhjul, i et af hans gigantiske hop. Alt i alt en god weekend, og jeg fik min debut som speaker ;)... Jeg skulle rose alle kørerne for vores måde at være på, og vores show, der bliver i nærmeste fremtid arrangeret et møde med Jyllandsringen, med focus på forbedringer til 2,nd afdeling til Grand-prixet på Jyllandsringen.