Kontakt info
Forum

Der er kun 3 der er bedre placeret end Ulrik Linnemann i Europa

Ulrik Linnemann og hans hurtige Peugeot 208 deltog d. 27. og 28. september i den sidste og afgørende runde af Europamesterskabet i Rallycross. Dette foregik på FRANCIACORTA INTERNATIONAL CIRCUIT i Italien.

Inden afrejse havde nordjyden udsigt til en tredjeplads i det samlede klassement i SUPER1600 klassen. Men dette var under forudsætning af at han var i stand til at komme i en A-finale, og tilmed slutte i toppen af denne - men topplaceringerne udeblev desværre for den nordjyske "underdog"

Lørdag d. 27 blev de 3 første indledende heat kørt. I første heat blev det til en 6. plads. Andet heat bød på en 5. plads. Og i tredje heat blev det igen til en 6. plads.

Om søndagen gjaldt det 4. heat. Ulrik og teamet havde i nattens løb ændret setup´et på bilen en smule - og dette så ud til at give pote. I 4. heat blev det til en flot 2. plads. Dermed var der sikret en plads i semifinalerne, og alt kan som bekendt ske i finalerne.

I semifinalen blev der fra start gået til stålet. Ulrik fik en god start, men allerede på anden omgang satte en punktering på venstre forhjul ind, og hindrede ham i at kæmpe om frontpladserne. Dermed blev det ikke til en A-finale i årets sidste afdeling af mesterskabet. Ulrik Linnemann, og hans trofaste team ender dermed på en samlet 4. Plads i Europamesterskabet.

Vi er meget stolte af at vi igen i år kan pryde os med en topplacering, siger Ulrik. I vinterens løb byggede vi en helt ny bil, så at opnå en fjerdeplads i et hårdt stigende konkurrencemæssigt felt af fabriksstøttede teams, og tilmed med helt nyt materiale er en præstation i sig selv. Det er de hårfine marginaler der gør at man kan gøre sig gældende i toppen. Vi må erkende at vores uheldige motorhavari i den svenske afdeling blev skæbnesvanger for denne sæson. Men sådan er rallycross - det er dét der er med til at gøre det hele endnu mere spændende. Kommer det fra en trods alt tilfreds Ulrik, der sidste år hentede bronzemedalje i klassementet.

Linnemann er den eneste danske rallycross kører der har været på startlisten i alle 10 EM løb i 2014. Ud over det, har han deltaget i 5 ud af 7 DM afdelinger herhjemme, og er endt på en 2. Plads i Danmarksmesterskabet.