Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM 2013

Ulrik Linnemann indtager førstepladsen i EM rallycross.

I den forgangne weekend blev årets 2. afdeling af EM i rallycross (ERX) kørt i Portugal, og endnu engang var Ulrik Linnemann repræsenteret på præmiepodiet. Med stabil og taktisk kørsel leverede Ulrik 4stk. top 5 placeringer i de indledende heats. Og vandt overbevisende hans semifinale. I den endelige finale blev det til en flot 3. Plads.

FOTO Johnny Loix

Finalen startede bedst muligt for Ulrik, som i en periode førte i det skrappe felt. Efter en intens
kamp og efter alle kørerne havde været gennem det alternative spor, endte løbet med en flot
3. plads til Ulrik. Med den flotte 3. plads sammenholdt med de fire flotte heats, kunne Ulrik tilføje
24 point til mesterskabet, hvilket betyder en nuværende flot 1. plads i mesterskabet.  Han er dog
tæt forfulgt af svenskeren Erik Farén på 2. pladsen og Russeren Ilder Rakhmatullin på 3. pladsen.

Næste gang Ulrik og hans rallycrossteam skal i aktion bliver d. 25 og 26 maj i Ungarn.