banner1


21. juli 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann  2013

 

Linnemann er på startlisten til Dansk rallycross festival i Sæby !

I den næstkommende weekend er der Motorsports festival på Ørnedalsbanen i Sæby. Dette er en årligt tilbagevendende begivenhed, og er Danmarks største off road arrangement, med et utal af tilskurer. Der dystes i Rallycross, crosskart og folkerace, over de 3 dage som festivalen løber af stablen.

Ulrik Linnemann, som ellers kun optræder i Europamesterskabet for Rallycross super1600 klassen, er at finde på startlisten sammen med 19 andre i klassen. Så hvis man er til rallycross, er dette er den eneste gang man kan opleve Ulrik og hans team i aktion på Dansk grund i 2013.

Udover at se EM køreren som lige pt. indtager en andenplads i Europamesterskabet, på banen. Kan man også opleve ham på scenen – hvor han holder foredrag om hans karriere, og hvordan han er kommet den lange vej fra ungdoms folkerace, og til professionel EM rallycross.

Det plejer at være et yderst perfekt og velarrangeret arrangement, kommer det fra Ulrik. Og da det passer med at der er sommerferie fra vores travle EM kalender, var det nærliggende at skrive sig på deltagerlisten i denne weekend. Teamet og jeg glæder os meget til at se alle de Danske rallycross fans, og selvfølgelig at give fuld gas på banen i Sæby! Der er en del Norske kører tilmeldt også – så der bliver med garanti race for alle pengene.

 Så kom til Sæby d. 26. Og 27 Juli, og oplev rallycross på nærmeste hold.