Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

Ulrik Linnemann og hans rallycrossteam var på pletten i Frankrig i den forgangne weekend. Der blev kæmpet til det sidste, for en topplacering. Det skulle vise sig at blive en hård, og konkurrencefyldt weekend.

Offroad banen i Dreux er den eneste bane i 2012 sæsonen, som jeg ikke har prøvet kræfter med før. Så det var vigtigt at alle kurver og sving blev indlært forholdsvis hurtigt under træningen, kommer det fra Ulrik.

Dette gik ganske godt. Vi vandt 1. Heat, og formåede at lave en omgangstid der var anden hurtigst. Efterfølgende blev vi desværre diskvalificeret, da der blev indgivet en klage, for hård kørsel. Dermed var heat 1 udelukket fra det samlede kvalificeringsregnskab. 2. Heat gik bedre, her kom vi stærkt igen med en andenplads – og 3. Heat rakte til en 4’er. Hermed havde vi sikret os en plads i A-finalen, med startspor 3 fortsætter Ulrik.

A-finalen skulle vise sig at blive en rigtig hård og krævende en af slagsen. Der blev virkelig gået til stålet, kommer det fra Ulrik. Alle kører var meget tændte fra starten – og dette resulterede i flere små sammenstød igennem hele finalen. Dog ikke så slemt så jeg ikke kunne gennemføre. Men bilen er ret så medtaget efter denne weekend. Det blev til en 5. plads og 12 EM point i et hård, og pointhungrende felt på 46 kører i Super1600 klassen.